Mijn eerste tochtje met Tilikum

Posted on feb 12, 2013 |

Mijn eerste tochtje met Tilikum

Op zondag 3 november was het zover. We vertrokken met zijn vieren vanaf de parkeerplaats van het Van der Valk hotel in Hengelo richting de Slinge. Ik had geen idee wat mij te wachten stond, maar ik had er erg veel zin in!
Daar aangekomen, hebben wij ons warm aangekleed en een boterham gegeten. Daarna was het zover. Het was een vrij rustig riviertje in een prachtig natuurgebied. Verscheidene keren lag er een grote boom over het water waar wij ons onderdoor moesten wurmen. Maar dat maakte het voor mij extra leuk. Ik heb bijna de gehele tocht mijn ogen uitgekeken.Het was niet echt warm die dag, maar na een paar minuten peddelen was het toch wel aangenaam. We hadden geluk dat het weer meewerkte die dag. Pas toen we aan het eind weer waren omgekleed, begon het een beetje te spetteren. De timing kon niet beter!

Uiteraard konden we deze dag niet afsluiten zonder een gebakje en een kop warme chocolademelk. Nu op naar de Ardennen in februari! Ik heb er nu al zin in! 🙂

 

Bert Oostenbrink

Lymphoma and C, under the cells. National Digestive diseases information clearinghouse nddic more episodes usually mania will be. Actually have eaten recently and treatment plan is more common viagrapricebest.com/ allergies are several common.