Tilikum 1e in de 3e klasse

Posted on sep 19, 2018 |

  Het weekend  van 15 en 16 september  was het laatste weekend van de Nederlandse kanopolo competitie.  Het team van Tilikum uitkomende in de derde klasse startte het weekend met een lichte voorsprong op de concurrentie. Op zaterdag stonden de laatste wedstijden uit de voorronde op het programma deze werden allemaal gewonnen, zodat Tilikum zich als eerste plaatste voor de play-off. Zondag ochtend was de eerste wedstrijd tegen Euros, de lokale concurrent...

Read More »

Toernooi van het oosten

Posted on jun 6, 2018 |

Afgelopen zaterdag deelgenomen aan het toernooi van het oosten. We waren te gast bij de deventer kano vereniging en speelden tegen Euros, Deventer-C, Deventer jeugd en het Anker. Uiteindelijk alle wedstrijden gewonnen, we mogen de volgende keer de titel verdedigen. De dag afgesloten met een BBQ, Deventer dank voor de organisatie ! (zie ook de foto’s in het fotoalbum)      

Read More »

Tilikum 2e in de 3e klasse

Posted on sep 13, 2017 |

Ook dit jaar hebben we meegedaan aan het NK kanopolo. Het laatste weekend was bij Viking in Amsterdam, hier werden alle wedstrijden gewonnen. Uiteindelijk zijn we 2e geworden in de 3e klasse..

Read More »